Activiteit of dienst?


Voor wie?Waar?


WELZIJN HOEKSCHE WAARD

Welzijn Hoeksche Waard is een moderne welzijnsorganisatie die staat voor het verbinden en het welzijn van alle mensen in de samenleving van de Hoeksche Waard. Onze missie is: sterk, betrokken en verbindend.


STERK, BETROKKEN EN VERBINDEND

Welzijn Hoeksche Waard wil een bijdrage leveren aan de sociale samenhang in de samenleving. Ook willen wij zelfredzaamheid van mensen bevorderen en hen daarbij ondersteunen. Dat betekent dat wij initiatieven van inwoners van de Hoeksche Waard tot stand helpen komen. Of dat nu gaat om een Repair Café, een kookclub of het opzetten van een ‘Wijk van je Leven-project’. Heeft u een idee, of wilt u begeleiding bij een initiatief dat u heeft bedacht, belt u ons dan op 088 - 730 8900?


Wilt u weten wat we doen, met wie en hoe we dat doen? Lees dan de verhalen van mensen die er samen met ons voor zorgen dat Welzijn werkt:


nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:Poll


De stelling van de week is:
Eén Hoeksche Waard is slecht voor de voorzieningen in de dorpen.
Breng uw stem uit

Contact


Wilt u meer informatie over onze organisatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Welzijn Hoeksche Waard via telefoonnr. 088-7308900. Onze medewerkers staan u graag te woord.

KvK-nummer 57972370, RSIN 852816418

           

 

Adres


Post- en bezoekadres:
Lamborghinilaan 4
3261 ND Oud-Beijerland

T 088-7308900
F 088-7308999
E info@welzijnhoekschewaard.nl
www.welzijnhoekschewaard.nl
 

Route


            
afbeelding niet weergegeven