Activiteit of dienst?


Voor wie?Waar?


Nieuws


Vrijwilligerscafe Rembrandt

26 sep 2017

Tweede Vrijwilligerscafé Hoeksche Waard!

Eet u een hapje mee?

Voor de tweede keer wordt het Vrijwilligerscafé in de Hoeksche Waard georganiseerd. We vinden het leuk als u komt!

Het vrijwilligerscollege van Welzijn Hoeksche Waard organiseert op woensdag 27 september van 20.00 tot 22.00 uur voor de tweede keer een Vrijwilligerscafé in de Rembrandt, Oud-Beijerland. Het belooft een smakelijke bijeenkomst te worden waarbij genoeg te proeven en raden valt.

Wat is een Vrijwilligerscafé?

Het doel van een Vrijwilligerscafé is dat vrijwilligers, maar ook vrijwilligerscoördinatoren elkaar op informele wijze kunnen ontmoeten om zo met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Hiernaast is het een ontmoetingspunt, waar vrijwilligers en beroepskrachten kennis kunnen uitwisselen over een thema dat leeft onder vrijwilligers. Maar natuurlijk vooral om onder het genot van een hapje en drankje een gezellige middag met elkaar te hebben!

Thema

Aan het Vrijwilligerscafé wordt een thema gekoppeld. Het thema tijdens deze bijeenkomst is: 'Avontuurlijk Eten'. U krijgt hapjes aangeboden van enkele wereldse gerechten uit diverse culturen. Daarnaast kunt u proeven hoe eten smaakt als je de structuur verandert. Kunt u  raden wat u geproefd heeft?

Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen.

U bent van harte welkom!Terug naar nieuws