Activiteit of dienst?


Voor wie?Waar?


Do-in/do-out? Kennismaken met een nieuwe kennis? Pannenkoeken bakken in het jongerencentrum? Of organiseert u liever een Seniorendag?  


Welzijn Hoeksche Waard levert een bijdrage aan de sociale samenhang in de samenleving. Waar mogelijk worden mensen ondersteund zodat zij (weer) deel kunnen nemen aan de samenleving, zelfredzaam zijn en dat zo lang mogelijk blijven. Daarvoor willen wij aanwezig zijn in de haarvaten van de Hoeksche Waard en dat betekent dat we in alle gemeenten van de Hoeksche Waard aanbod hebben, aanwezig zijn om mensen te informeren en hen te ondersteunen bij hun vragen en initiatieven op het gebied van Welzijn.  


En dat is te zien aan het activiteitenaanbod voor jongeren vanuit de zes jongerencentra op het eiland, de winterkostdagen voor senioren die van Klaaswaal tot Heinenoord en van Puttershoek tot Zuid-Beijerland worden georganiseerd, de cursussen die voor jong en oud worden bedacht en het grote aanbod aan activiteiten dat door vrijwilligers en actieve meedenkers wordt georganiseerd voor iedereen die iets wil ondernemen in de eigen omgeving. We kunnen een onuitputtelijke opsomming geven van handwerkcafé’s waar jong en oud hun hobby uitoefenen, van de nieuwe ontmoetingsmiddagen ‘Maak eens kennis met een nieuwe kennis’, de informatiepunten Wonen, Welzijn & Zorg en de seniorendagen in verschillende gemeenten, maar liever komen we u tegen bij zo'n activiteit!