Maatschappelijke stage Maatschappelijke stage
Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers
Meld je aan als vrijwilliger Meld je aan als vrijwilliger
Vacature plaatsen Vacature plaatsen

Activiteit of dienst?


Voor wie?Waar?


Inloopspreekuren

Onze vacaturebank is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bezoeken via onze digitale vacaturebank. Liever een persoonlijk gesprek, u kunt als inwoner van de Hoeksche Waard/vrijwilliger in verschillende dorpen terecht voor informatie en advies over vrijwilligerswerk. Ook vrijwilligersorganisaties zijn van harte welkom met  ondersteuningsvragen ter plaatse. In alle kernen in de Hoeksche Waard kunt u terecht voor informatie en advies over vrijwilligerswerk:


Binnenmaas

Op de dinsdagmiddag van 14.00-16.00  kunt u voor advies en informatie  terecht bij De Drie Lelies in Puttershoek, Narvikstraat 1 in Puttershoek.
Voor bemiddeling van vrijwilligerswerk, graag van tevoren even een afspraak maken.

Cromstrijen

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek over vrijwilligerswerk, maak een afspraak met de vrijwilligerscentrale. Telefoonnummer 088-7308930 of mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl
Locatie: De Hoeckenisse, Molendijk 55 in Klaaswaal.

Korendijk
Op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.30-11.30 uur kunt u met vragen terecht op het Wonen, Welzijn en Zorg informatiepunt in Heemzicht, Voorstraat 26 in Piershil.
 
Oud-Beijerland
Interesse in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk? U kunt hiervoor een afspraak maken met de vrijwilligerscentrale onder telefoonnummer 088-7308930 of mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl
 
Strijen
In de bibliotheek aan het Stockholmplein vindt u het informatiepunt voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. U kunt hier iedere donderdag van 10.00 uur tot 11.30 uur terecht voor informatie en advies. 

Wilt u een afspraak voor een persoonlijk gesprek over vrijwilligerswerk? Dat kan: belt u dan met Welzijn Hoeksche Waard en vraag naar de vrijwilligerscentrale of stuur een e-mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl.