Maatschappelijke stage Maatschappelijke stage
Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers
Meld je aan als vrijwilliger Meld je aan als vrijwilliger
Vacature plaatsen Vacature plaatsen

Activiteit of dienst?


Voor wie?Waar?


Inloopspreekuren

Onze vacaturebank is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bezoeken via onze digitale vacaturebank. Liever een persoonlijk gesprek, u kunt als inwoner van de Hoeksche Waard/vrijwilliger in verschillende dorpen terecht voor informatie en advies over vrijwilligerswerk. Ook vrijwilligersorganisaties zijn van harte welkom met  ondersteuningsvragen ter plaatse. In alle kernen in de Hoeksche Waard kunt u terecht voor informatie en advies over vrijwilligerswerk:


Binnenmaas

Op de dinsdagmiddag van 14.00-16.00  kunt u voor advies en informatie  terecht bij De Drie Lelies in Puttershoek, Narvikstraat 1 in Puttershoek.
Voor bemiddeling van vrijwilligerswerk, graag van tevoren even een afspraak maken.

Cromstrijen

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek over vrijwilligerswerk, maak een afspraak met de vrijwilligerscentrale. Telefoonnummer 088-7308930 of mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl

Korendijk
Op de vrijdagochtend kunt u terecht in Heemzicht, Voorstraat 26 in Piershil. Een van onze medewerkers is in principe aanwezig om vragen te beantwoorden. Wilt u zeker weten of er een medewerker aanwezig is, bel dan met 088-7308994, bereikbaar op de dinsdag en vrijdag.  
 
Oud-Beijerland
Interesse in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk? U kunt hiervoor een afspraak maken met de vrijwilligerscentrale onder telefoonnummer 088-7308930 of mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl
 
Strijen
In de bibliotheek aan het Stockholmplein vindt u het informatiepunt voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. U kunt hier tijdens de openingstijden van de bibliotheek terecht.

Voor bemiddeling van vrijwilligerswerk, graag van tevoren even een afspraak maken.

Wilt u een afspraak voor een persoonlijk gesprek over vrijwilligerswerk? Dat kan: belt u dan met Welzijn Hoeksche Waard en vraag naar de vrijwilligerscentrale of stuur een e-mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl.